Locaties

Ieder feestje vraagt een passende plek, Kasteelschutters bied u verschillende  locaties met een geheel eigen karakter te weten De Villa, De Boerderij , Het Kasteel, De Buitenplaats of een Vesting.

Natuurlijk kunt u zelf ook een locatie voorstellen.

De Villa op Buitengoed Dorrepaal te Leidschendam-Voorburg

Deze Middin Locatie ligt mooi in het groen.
De Villa beschikt ook over zalen en Catering die verzorgt worden door de Cliënten van Dorrepaal. De Sfeer is zeer gezellig op het Buitengoed en ook zeer geschikt voor uw bedrijfsfeest.

 

DekkersHoeve bij Boerderij Essesteijn te Leidschendam-Voorburg


De Dekkershoeve is een gezellige plek in Polder Essesteijn met een Biologische keuken die staat voor bijzondere gerechten en een gezellige sfeer.

 


Kasteel
 Slot Loevestein in Poederoijen

Deze fantastische Kasteellocatie bied behalve een uitstekende catering ook een unieke plek om uw Middeleeuwse activiteiten te doen.

 

 


Het
Nederlands Vesting Museum in Naarden
Nederlands Vesting Museum Kasteelschutters Huurling.nu Longbowman Handboogschieten Middeleeuwen Bedrijfsfeesten Bedrijfsuitje Bedrijfsfeestje Middeleeuwse Workshops

Deze bijzondere 16de eeuwse Vesting gelegen in het Gooi in de provincie Noord-Holland bied een gezellige sfeer en een leuke plek voor uw uitje.

 

 

Evenementen locatie Buitenplaats Vlaardingen
Buitenplaats Vlaardingen Kasteelschutters Huurling.nu Longbowman Handboogschieten Middeleeuwen Bedrijfsfeesten Bedrijfsuitje Bedrijfsfeestje Middeleeuwse Workshops

Buitenplaats Vlaardingen bied een fantastische en rustig gelegen groene plek in Zuid-Holland met uitstekende catering.

 

 

Op al onze locaties behoort het huren van een Beamer of Flip-over of gebruik maken van een WIFI netwerk tot de mogelijkheden.